Ny buffet i 7 Seas

Buffeten om bord på DFDS’ skibe er altid et højdepunkt, når vi er ude at rejse. Det er, som om munden løber i vand, allerede før man går om bord. Og da vi fik at vide, at DFDS i foråret lancerede en helt ny buffet, blev vi selvfølgelig nysgerrige.
I 7 Seas så vi med det samme, at den nye buffet virkelig var blevet fornyet. Som tidligere bugnede den af kvalitetsråvarer, anrettet på en superindbydende og delikat måde. Vi var vilde med de nye keramikfade i alle regnbuens farver. Vi fik os også en snak med køkkenchefen om bord, Tommy. Han kunne bekræfte vores fornemmelse af, at her er der ikke sparet på noget. Buffeten har fået et nyt twist med et endnu større fokus på smag og kvalitet og med forstærket fokus på miljø.

 

Al maden bliver tilberedt om bord, og råvarerne er førsteklasses. Ikke nok med det – råvarerne er danske og har derfor kun været kort tid undervejs! Her er noget for alle og enhver.

 

Køkkenet har sat sundere alternativer i førersædet. Frugtfadet bugner af frisk frugt, og grøntsagerne har selvfølgelig fået en central plads i buffeten.

 

Fiskene og skaldyrene er friske og fås i alle former, fra kogt til friteret. Alt bliver serveret på en utrolig appetitvækkende måde.

 

Og er du mest glad for kød, kan du vælge mellem saftig kylling, oksekød eller lam i flere varianter.

 

Er du allergisk, har buffeten også et specielt hjørne med mere allergivenlige varer. Dette er nyt i år.

 

Og børnene er selvfølgelig også i de bedste hænder, og finder de ikke noget, som frister i den almindelige buffet, kan de vælge blandt flere børnevenlige favoritter.

 

Når du har arbejdet dig igennem buffeten (gør som os – smag på alt!), er det på tide med noget sødt. Og her skuffer buffeten heller ikke. Skibets bager og konditor gør sit for, at du skal afslutte måltidet på den bedste måde: med et sødt smil om munden! Det havde vi!
Herunder kan du finde flere smagsprøver på buffetens mange retter. God fornøjelse!
Hilsen Iben

 

2 replies
 1. Hanne Kolding
  Hanne Kolding siger:

  Nu har vi rejst mange gange mellem København og Oslo på vej til og fra vores vinterferie.
  Jeres buffet falder og falder i standart . Her sidst fredag d. 23.02.er det mest triste vi har oplev,t. ikke pengene værd.
  Nu da der ansætter en ny kok, der skal arbejdede på vej mod en Michelin stjerne, burde hans første arbejde være at tilbringe 14 dage omkring buffeten. samt derefter give brugelige råd om samme. for at højne standarten. Herefter kan han påbegynde sit egentlige arbejde.
  Vi har tidligere valgt buffet op og en af restaurationerne hjem. til jeres fordel er det nu slut. Ingen penge smidt ud på buffet fremefter.
  Håber virkelig ikke samme historie gentager sig i restaurationen.
  og ja vi kunne selv medbringe klapsammen. der er bare super hyggeligt at sidde i et gennemgangsrum eller mokket sammen i en 4 køjeskahyt, når man er 6 eller 7 personer.
  vh hilsen
  Hanne Kolding r.

  Reply

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *