Artikler

Køkkenchef Christian Mortensen (t.v.) og kokkekonsulent Søren Westh (t.h.) tester den nye menu, som skal løfte niveauet i Marco Polo til nye kulinariske højder
Dunja Penter og Britta Schumann, Danmark

Videoer

Et nyt kulinarisk niveau

Michelin- og gourmetmad er kæmpestort verden over – og Norden er godt med i kampen om stjernerne. Men hvad er vores forståelse af god mad og hvad forbinder vi egentlig med en Michelin-stjerne?

For DFDS handler det om kvalitet, sundhed, innovation og service – alt sammen noget, som vi i forvejen har fokus på i vores eksklusive skibsrestaurant Marco Polo på Oslobådene, Crown og Pearl.

Vores drøm…

Vi drømmer om at give vores gæster en kulinarisk oplevelse uden sammenligning, og derfor skal vores restaurant løftes til de højeste niveauer.
Vores største drøm er en Michelin-stjerne, og vi har sat os for at se, hvor tæt på vi kan komme.

Det bliver hårdt arbejde

Men det kommer til at kræve hårdt arbejde. For kan vores skibsrestaurant bryde med de sædvanlige rammer? Kan vi tilbyde en enestående kulinarisk rejse for vores gæster og andre mad entusiaster? Kan vi levere netop dét, der kræves for at modtage en Michelin-stjerne?
Det vil vi undersøge med et helt nyt køkken, et helt nyt menukort og hjælp udefra, som i den grad lever op til standarden.

Hjælp til rejsen..

Vi vil bevise overfor vores gæster, at vi kan noget særligt, når det kommer til mad, uanset om vi
nogensinde får en stjerne.

Vi har ansat den erfarne, tidligere Noma-kok, Søren Westh til at hjælpe os afsted på rejsen. Og vores kokke har fået en ny chef, Christian Mortensen, der er tidligere køkkenchef på Kul i Kødbyen og The Paul i Tivoli, der holdt en Michelin-stjerne i 7 år.

DFDS vil være blandt de bedste – og vi satser på at tilbyde stor madkunst til vores gæster fremover.

Vores største drøm er en Michelin-stjerne