Fristende børnebuffet giver madglade børn

Når du rejser med DFDS og samtidig har børn med, er det en glimrende idé at spise på buffet-restauranten 7 Seas. Så skal hverken børn eller voksne gå på kompromis, for her kan alle spise lige præcis det, de allerbedst kan lide.

Den overdådige børnebuffet byder på mad, der er lavet specielt til små pirater, fx sprøde grøntsager skåret ud i bidder. Det gør i hvert fald, at Amélie på 7 år spiser lidt mere grønt – til sin mors store glæde.

 

Den farverige buffet i børnehøjde gør det nemt for de små at fylde tallerkenen selv – med lige præcis den mad, de bedst kan lide.

 

Nuggets, pølser og pommes frites hentes ivrigt fra buffeten. Er man på bådferie skal man (selvfølgelig) have lov til at hygge sig!

 

Er det spaghetti med kødsovs, som er favoritten, så har buffeten det også. Og hvis børnene ønsker at spise mad fra ”voksenbuffeten”, må de selvfølgelig også det. Det er børnenes privilegium: Ja, tak til begge dele!

 

Amélie er glad for grøntsager og spiser altid mere, når de er skåret ud i bidder. Derfor er det perfekt med gulerodsstænger og lidt grønt som supplement til den varme mad. Peberfrugt har derimod aldrig været en stor favorit, så den lader vi ligge. I hvert fald i dag.

 

Agurkestænger, frisk ananas og appelsin frister!

 

Disse stilige brune ”poser” byder på saltstænger, enten som en snacks før, til eller efter maden. Små pirater laver deres egne regler.

 

MEN: Ingen middagsbuffet uden højdepunktet: Is fra softicemaskinen. Lidt kø kan man godt klare, når man venter på noget godt …

 

Endelig! Det er supersjovt at lave sin egen is!

 

Derefter kan børnene vælge mellem forskellige typer drys og saucer. Chokoladepulver er favoritten. I hvert fald i dag.

 

”Vil du smage, mor?” (Jeg er sikker på, at vi er flere voksne, som misunder børnene deres is… Heldigvis fik jeg lov til at smage. En lillebitte bid)

Det, jeg synes er så sjovt ved at rejse med børn, er, at deres appetit ser ud til at øges! Derhjemme pirker de gerne til maden, laver grimasser og brokker sig, når vi spiser aftensmad, men her ved DFDS’ buffet er der bare store smil. Og på den måde bliver måltidet en rigtig god oplevelse i sig selv – for både store og små!

De bedste hilsner Amélie og Camilla

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *